середа, 12 грудня 2012 14:04

Син Лілії Подкопаєвої просив кабріолет на Новий рік

Син Лілії Подкопаєвої просив кабріолет на Новий рік
Спортсменка відправиться на новорічні свята у Флориду Фото: glamurchik.tochka.net

Лілія Подкопаєва буде зустрічати Новий рік в Америці. Про це спортсменка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"В свою улюблену Америку і в свій улюблений сонячний штат Флориду. Океан холодний в цей час року, а позасмагати можна, набути оливкового відтінку шкіри", - зазначила вона.

За словами гімнастки, її старший син Вадим уже підготував лист Діду Морозу.

"Вадим в першому класі і буквально вчора були батьківські збори, вчителька нам сказала, що діти дуже активно пишуть листа Діду Морозу. Цей лист буде відправлений на Укрпошту та обов'язково Дід Мороз повинен виконати те бажання, яке написала дитина. У нас така традиція. Коли я дітям допомагала писати листи, ми обов'язково складали, клали в морозилку, бо саме через морозилку лист потрапляє в Лапландію до Діда Мороза", - поділилася Подкопаєва.

Також спортсменка розповіла, які подарунки просить син під Новий Рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Час покаже, наскільки ми хороші батьки" - Подкопаєва про дочку Нагорного

"Вадим колись сказав: "Я хочу кабріолет". Я кажу: "Малюк, а ти знаєш, що це взагалі таке?". Він каже: "Так. Це машина, у якої дах знімається". Але це було кілька років тому. Кажу: "Я теж багато чого хочу. Але Дід Мороз просто тоді збідніє. Давай більш спокійний подарунок". А зараз це якісь іграшки, якісь вертольоти на дистанційних керуваннях", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Син Лілії Подкопаєвої просив кабріолет на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі