пʼятниця, 25 листопада 2011 17:32

Син Євгена Червоненка має 62,5% єврейської крові

Син Євгена Червоненка має 62,5% єврейської крові

Екс-губернатор Запоріжжя Євген Червоненко переконаний, що євреям Бог дав багато випробувань. Про це екс-політик розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Ці випробування примушують людину бути конкурентноздатною, на дві голови бути вищою за своїх ровесників. В мені, наприклад, це з дитинства. Щодня по годині англійської. На курорті влітку мої ровесники за дівчатами на танці, а в мене дві години математики. Ніколи не забуду чемпіонат міста з плавання, коли казав: "Мама, я його виграю, бо сто метрів — моя дистанція. Дай додивитися фільм "Циган". А вона відповіла: "Якщо ти завтра виграєш, отримуєш морозиво, кіно і бабусиних 10 рублів. Але якщо програєш — ти єврей. Ти маєш бути удвічі сильнішим в усьому, чим би ти не займався. Інакше майбутнього в цій країні в тебе нема". І я програв чемпіонат, лишився всього і був наказаний. Це не знущання, а об'єктивна реальність. І дякуючи цьому випробуванню, я вмію в сотий раз починати все з початку", - відмітив Червоненко.

Євген Альфредович вирахував, що його син Альфред має 62,5% єврейської крові.

"Щось він почав хворіти і дружина попросила його перехрестити. Я дозволив. Бог для всіх один, а все решту дистрибуція. А син виросте і сам вибере якому Богу молитися", - зауважив він.

Альфред вже проходить жорстку школу виховання.

"От він просить: "Ну, цукерку, одну". Я відповідаю: "Ти вже одну з'їв" і не даю, хоч і дуже його шкода. Бо життя не буде давати йому поблажок. За кожну цукерку йому доведеться воювати. Бо є правила: хочеш більшого — переможи свій страх, розбий кулаки, руки і ноги, але досягни своєї цілі і отримаєш другу цукерку. Інакше він перетвориться в мажорного овоча", - зізнався Червоненко.

Зараз ви читаєте новину «Син Євгена Червоненка має 62,5% єврейської крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі