вівторок, 10 липня 2018 12:14

Сяюча Кейт Міддлтон в елегантному образі завітала на хрестини свого третього сина
16

Хрестини молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма
Фото: Reuters
Хрестини молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма
Хрестини молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма
Хрестини молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма
Хрестини молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма

У Великобританії відбулося хрещення принца Луї, молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Хрещення принца Луї пройшло в Королівській каплиці Сент-Джеймского палацу: тут же охрестили і принца Джорджа, і Меган Маркл перед її весіллям з принцом Гаррі. На урочистому заході були присутні багато членів британської королівської сім'ї: батьки малюка герцог і герцогиня Кембриджські і старші брат і сестра Луї, принц Джордж і принцеса Шарлотта, Меган Маркл і принц Гаррі, принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз і багато інших представників монаршої родини.

Для заходу Кейт Міддлтон традиційно одягла наряд від улюбленого Модного Дому McQueen, капелюшок від Jane Taylor, доповнила образ туфлями. У схожому образі вона відвідала весілля принца Гаррі і Меган Маркл 19 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна Меланія Трамп показала стрункі ноги в гламурній сукні

Alexander McQueen став дизайнером весільної сукні Кейт в 2011 році. З тих пір вона одягає вбрання від дизайнерів цього Дому.

Дружина принца Гаррі, герцогиня Сассекському, Меган Маркл прийшла на хрестини принца Луї в наряді 3/4 від Ralph Lauren.

Рідні з боку Кейт Міддлтон - її мати Керол, сестра Піппа, яка зараз сама вагітна, і брат Джеймс - також виявилися серед гостей.

Королева Єлизавета II і принц Філіпп заздалегідь оголосили, що не будуть присутні на хрестинах, і, звичайно, попередили Кейт і Вільяма. Виною тому перевантажений графік Єлизавети II, у якої на цьому тижні заплановано відразу кілька великих заходів (в тому числі і зустріч з президентом США Дональдом Трампом), а також нещодавнє нездужання королеви, через яке та навіть пропустила пару важливих зустрічей.

Шість хресних батьків малюка: Ніколас ван Катсу, Гай Пеллі, Гаррі Обрі-Флетчер, Лаура Мід, місіс Роберт Картер і Люсі Міддлтон - всі вони давні друзі (а деякі і родичі) Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Таїнство, яке тривало близько 40 хвилин, провів архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, який як глава церкви в Англії причетний практично до кожної важливої ​​події в житті британської королівської сім'ї - від весілля до хрестин.

Після церковного обряду всі вирушили в Кларенс-хаус, де герцог і герцогиня Кембриджські організували невеликий святковий прийом на честь хрестин принца Луї. Головним частуванням чаювання став весільний торт (точніше, що залишилися від його частини) Кейт і Вільяма, який ті зберігають з 2011 року. Це традиція: шматочки цього торта подавали і на хрестинах принца Джорджа і принцеси Шарлотти.

Принц Луї народився 25 травня і став третьою дитиною Кейт Міддлтон і принца Уільма.

Зараз ви читаєте новину «Сяюча Кейт Міддлтон в елегантному образі завітала на хрестини свого третього сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі