вівторок, 24 вересня 2024 14:58

Світлана Білоножко чесно сказала, скільки заробляє під час війни
3

Світлана Білоножко
Фото: Скріншот
Світлана Білоножко
Світлана Білоножко

Заслужена артистка України Світлана Білоножко розповіла про свій дохід під час повномасштабної війни.

В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка зазначила, що виступає на корпоративах і має пасивний заробіток з нерухомості.

"Є декотрі корпоративи, мене запрошують. У мене є своя програма, я працюю. Пасивний дохід у мене є - це нерухомість, я здаю. Звичайно, я думала про це завчасно, тому що це дуже важливо, якась подушка має бути. Зараз мій заробіток на місяць - це не більше двох тисяч доларів, раніше було більше, а зараз менше", - прокоментувала зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися Павло Зібров з дружиною за 30 років шлюбу: фото тоді й зараз

Додала, що отримує пенсію, але привілегій через звання народної та заслуженої артистки майже немає.

"Це нічого не дає. Це якісь копійки. Я навіть не знаю скільки. Навіть соромно про це говорити. Комунальні я плачу, все купляю, нічого дарма мені не дають. В мене немає картки киянки. Мені цього не треба. Якщо в мене буде така потреба, мені діти будуть допомагати, але поки що в мене немає такої потреби. Я багато витрачаю на себе", - підсумувала виконавиця.

Раніше Білоножко поділилась, чим займається її онук - 22-річний Віталій - який нещодавно одружився з дівчиною на ім'я Софія. Співачка зазначила, що у хлопця є власний бізнес.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Білоножко чесно сказала, скільки заробляє під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі