пʼятниця, 14 березня 2014 21:10

Дружина російського олігарха модель Олена Пермінова чекає на третю дитину
6

Дружина російського мільярдера Олександра Лебедєва модель Олена Пермінова чекає на третю дитину. У соціальній мережі показує фотографії з округлим животом.
27-річна світська левиця є другою дружиною Лебедєва. Виховує двох синів чотирьох і двох років. Після обох вагітностей швидко прийшла у форму.
- Коли я була молодшою, то соромилася своєї худоби. Зараз до неї звикла. Я не можу погладшати - буду їсти смажене, солодке чи піцу. Це у мене від мами, - каже модель.
54-річний Олександр Лебедєв є власником британських газет Independent та Evening Standart. 2012-го журнал Forbes оцінив його статки у $1,1 млрд.
Має бізнес в Україні. Є співвласником столичного готелю "Україна", банку "НРК-Україна", "Європейського страхового альянсу", тримає курорти у Криму.
Восени того року відпрацював 150 годин виправних робіт, присуджених за побиття мільярдера Сергія Полонського у прямому ефірі телеканалу НТВ. Покарання олігарх відбув у Тульській області - облагороджував село Попівка.

Зараз ви читаєте новину «Дружина російського олігарха модель Олена Пермінова чекає на третю дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі