неділя, 17 липня 2016 13:20

Супермодель Коко Роша відкрила секрет подорожей з маленькою донькою

Супермодель Коко Роша відкрила секрет подорожей з маленькою донькою
top-kosmetika.ru

Модель Коко Роша часто подорожує, у дальні поїздки бере з собою маленьку доньку, як вправляється з немовляв під час перельотів розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Їй було лише пара місяців, коли ми почали брати її з собою у подорожі. Моя мама стюардеса, тому вона мені розповіла секрети, коли подорожуєш з дитиною, навчаєшся якихось трюків. У неї постійно має бути пляшечка, тоді коли літак буде злітати і заходить на посадку, у неї не болітимуть вушка. А ще краще літати нічними рейсами, коли вона спить", - говорить Коко Роша.

Читайте також: Супермодель Алла Костромічова розповіла, як схудла після пологів

НАгадаємо, супермодель Алла Костромічова, яка летіла з сином з Америки до Києва і повертала фігуру після пологів.

"Я в черговий раз переконалася, що зробила правильний вибір з чоловіком, я переживла за переліт, він мене підтримав, а Саллі прекрасно переніс переліт", - говорить модель.

"Мені здається йому подобається, що я сама намагаюсь заробляти собі, а не бути просто лялькою поряд з ним. Я була приємно вражена, коли продовжила роботу, адже була впевнена, що багато клієнтів не захочуть зі мною працювати після народження дитини. Я через місяць після народження дитини була у спортивній залі, тепер, коли мені якась модель каже: "я не можу схуднути", я кажу: "Ні, дивись сюди, все можливо". - говорить зірка і додає, що досі не може визначитися з датою весілля, - Джейсон хоче 500 гостей і зірок, і поки нам просто не вдається це організувати, то я на зйомках, то у нього якісь проекти, то не можуть бути ті, хто хочемо, щоб прийшли, тому у вересні, але ми заручені".

Пара офіційно одружилась, але відсвяткує у компанії друзів пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель Коко Роша відкрила секрет подорожей з маленькою донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі