субота, 23 липня 2022 10:48

Сумська розповіла, як поховають Руслану Писанку: "Прах відвезуть до Києва"
5

Акторка Ольга Сумська поділилася, як і де поховають артистку Руслану Писанку. Знаменитості були близькими подругами.

Вона зізналася, що постійно підтримує зв'язок із вдівцем телеведучої Ігорем Ісаковим. За її словами, бізнесмен важко переживає втрату дружини. Однак мусить триматися, оскільки самостійно займається оформленням документів і похороном дружини. Про це Сумська розповіла в коментарі "24 каналу".

Писанку поховають на Байковому кладовищі у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Архівний кадр: у мережі з'явилося чорно-біле фото 17-річної Руслани Писанки

"Він прибитий цим усім, плаче, йому сльози заважають говорити, адже він займається і похованням, і документами. Вчора тіло Русланочки було кремовано, і найближчим часом він відвезе прах до Києва. Зараз вирішуємо питання поховання на Байковому", – сказала Сумська.

Акторка Ольга Сумська поділилася, як і де поховають артистку Руслану Писанку
Фото: instagram.com/olgasumska
Сумська і Писанка були близькими подругами
Сумська і Писанка були близькими подругами
Сумська і Писанка були близькими подругами
Артистки не стало 19 липня у Німеччині

Артистка додала, що вони вже спілкувалися стосовно похорону Писанки саме на Байковому кладовищі з мером Києва Віталієм Кличком:

"Якщо будуть якісь перепони, вирішуватимемо з мером міста Віталієм Володимировичем", – сказала Сумська.

Писанка померла на 57-му році життя. Про її смерть стало відомо 19 липня. Війна в Україні змусила поїхати Писанку в Німеччину. Там лікарі діагностували важку хворобу.

Ісаков звернувся до прихильників дружини. Він вирішив втілити в реальність мрію коханої. Чоловік подякував шанувальникам за підтримку і турботу про нього. Зізнався, що на цьому душевному підйомі в нього зародилася мрія, яку б точно підтримала Писанка.

Зараз ви читаєте новину «Сумська розповіла, як поховають Руслану Писанку: "Прах відвезуть до Києва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі