четвер, 20 січня 2011 17:03

Сумська купалася з донькою, а жінки Капранових плавали голяка (ФОТО)
9

Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком
Фото: Фото: прес-служба Першого Національного

Пірнати у ополонку на Водохреща мають звичку не лише політики, а й культурні діячі та спортсмени. Так, традиційно занурилась у холодну воду акторка Ольга Сумська. Її підтримали чоловік Віталій Борисюк і старша дочка Антоніна Паперна.

"Уже третій рік пірнаємо з чоловіком і старшою дочкою, - розказала Gazeta.ua акторка. - У холодній воді я, звісно, довго не протрималась, але три рази з головою занурилась. Потім швиденько — в теплий будинок, ми зібрались у друзів під Києвом, у них там поряд озеро. Хороший обід, глінтвейн, так і зігрілись".

А от плавець Денис Силантьєв наважився пірнути вперше.

"Друг запропонував спробувати, я спершу погодився, але вже потім став думати, чи витримаю, - зізнався спортсмен газеті "Сегодня". - Три рази занурився і вибіг, грівся потім теплим вином".

Для співачки Тетяни Піскарьової занурення у холодну воду є давньою звичкою.

"Я відкриваю сезон, коли стовпчик термометру опускається хоча би до 5°С. Спочатку, аби змусити себе вийти із зони комфорту, я пригадую слова з пісні Висоцького "Сила, воля плюс характер – молодец!" - і занурююсь в ополонку", - поділилась вона.

Після виходу з води Піскарьова накидає на себе одяг і робить зарядку, потім повністю вдягається і біжить додому.

"Після льодяної водички вам не вдасться пройти розслабленим кроком. Аби зігрітися, треба добре пробігтись", - розповіла співачка.

Між тим, у столичному гідропарку для занурення зібрались українські письменники Сергій Пантюк, Андрій Курков та Віталій і Дмитро Капранови з дружинами Інною і Світланою.

"Моржувати почав сім років тому, - розповів Gazeta.ua Андрій Курков. - Поїхав з друзями на озера у Конча-Заспу. Було градусів 20 морозу. Як попробував рукою воду в ополонці, перехотілося купатися. Друзі змовилися і кинули мене в ополонку".

Дружини братів Капранових пірнали вперше. Занурюватись пішли голяка.

"Це їхнє перше зимове купання. 22 роки вмовляли їх моржувати з нами на Водохреща, - зізнався Віталій Капранов. - Вони все відмовлялися – то настрою немає, то погода не така. Цього року причин для відмови не знайшли".

Зараз ви читаєте новину «Сумська купалася з донькою, а жінки Капранових плавали голяка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі