вівторок, 05 листопада 2019 22:46

Сукня-сітка і голі груди: найдивніші вбрання MTV Europe Music Awards
14

Аргентинська актриса і співачка J Mena
Фото: Reuters
Сінгапурська співачка і авторка музики Jasmine Sokko
Дуа Ліпа виступила на церемонії з музичним номером
Найкращий поп-виконавець - Halsey (Холзі)
Південноафриканська реперка Boitumelo Thulo

Минулого тижня пройшла щорічна церемонія нагород MTV Europe Music Awards. Зіркові гості і номінанти зібрались у конгресно-виставковому центрі Fibes у іспанській Севільї.

Серед знаменитостей були відомі моделі, співаки і навіть футболісти. Червоною доріжкою пройшовся Кріштіану Роналду зі своєю коханою Джорджиною Родрігес. Модель привернула увагу фанатів сукнею від Jacquemus, що демонструвала її довгі ноги.

Автор: Reuters
  Кріштіану Роналду зі своєю коханою Джорджиною Родрігес
Кріштіану Роналду зі своєю коханою Джорджиною Родрігес

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Ґаґа зіграє головну роль у фільмі про династію Гуччі

Одним із найнезвичніших була сукня англійської моделі Леомі Андерсон. Її вбрання бренду Iris Van Harpen нагадувало метелика.

Автор: Reuters
  Англійська модель Леомі Андерсон
Англійська модель Леомі Андерсон

Найвідвертішим образом похизувався бразильський співак Паблло Віттар. До початку церемонії він був у чорній міні-сукні з розрізами і яскравими принтами. Після отримання нагороди, Паблло залишився у чорній сітці.

Автор: Reuters
  Бразильський співак Паблло Віттар
Бразильський співак Паблло Віттар

MTV Europe Music Awards — це щорічна церемонія вручення музичних нагород. У 1994 році її заснував телеканал MTV Europe. Щороку церемонія проходить в одному з великих європейських міст. Востаннє Україна брала участь у церемонії у 2007 році. Тоді Lama була визнана найкращою українською виконавицею.

Цьогоріч несподіванкою стала участь у церемонії української співачки MARUV. Вона перемогла у номінації "кращий російський виконавець".

Зараз ви читаєте новину «Сукня-сітка і голі груди: найдивніші вбрання MTV Europe Music Awards». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі