пʼятниця, 01 жовтня 2010 12:34

Суд продовжує вважати Брітні Спірс недієздатною

Суд продовжує вважати Брітні Спірс недієздатною

Поп-зірка Брітні Спірс офіційно залишається недієздатною особою, за повсякденним побутом і управлінням власністю якої зобов"язаний стежити опікун і спеціально призначений юрист. Таку ухвалу винесла в четвер суддя окружного суду Лос-Анджелеса Ріва Гоєц. Вона провела наочну зустріч з поп-дівою, охарактеризувавши бесіду, що відбулась, "дуже милою".

Спірс була визнана недієздатною в 2008 році. Цьому передувало розлучення в 2006 році з чоловіком - репером Кевіном Федерлайном і численні загули в нічних закладах з нерозлучними подружками - світською левицею Періс Хілтон та актрисою Ліндсі Лохан. У березні 2007 року зірка поп-сцени завершила курс реабілітації в центрі лікування від алкогольної та наркотичної залежності в Малібу (штат Каліфорнія). Важким з моральної точки зору виявився і судовий процес з розділення опіки над двома синами - Шоном Престоном і Джейденом Джеймсом. Протягом року співачку двічі госпіталізували для проходження циклу психологічної реабілітації.

Відтоді за збереженням її майна і заощаджень стежать батько і спеціально призначений юрист. Батько також має право контролювати відвідини дочки іншими особами, відбирати слуг і охоронців, а також володіє необмеженим доступом до її "історії хвороб". Контроль за виконанням цих обов"язків здійснює суд.

Впливовий журнал Billboard цього року включив Спірс в п"ятірку музикантів світу, котрі найбільше заробляють. За оцінкою видання, співачка "зробила" за рік 38,885 млн доларів, з яких 36,4 млн доларів надійшли від продажу квитків на виступи під час світового турне 2009 року. За даним показником поп-зірка поступається лише ірландській рок-групі U2, ветеранові американського року Брюсу Спрінгстіну, поп-зірці Мадонні та американо-австралійській групі AC/DC.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Суд продовжує вважати Брітні Спірс недієздатною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі