середа, 25 серпня 2010 13:15

Брітні Спірс підкреслила підтягнуту фігуру жовтим бікіні (ФОТО)
6

Брітні Спірс вирішила втекти від роботи на Гаваї. Компанію їй склав наречений - Джейсон Травік. Закохані проводили час на пляжі, по якому співачка гордо дефілювала в жовтому бікіні.

Останнім часом в житті Брітні намітилася світла смуга. Вона схуднула і покрасивішала, почала краще вдягатися, все рідше стає героїнею скандальних хронік. І в професійному плані Спірс росте. Її запрошують в серіали і знімають для обкладинок, а іменна колекція для бренду Candie's чудово продається.

На музичному терені все теж непогано. Нещодавно Спірс заявила, що мріє записати пісню з Леді Гагою.

"Обожнюю її творчість! Немає нічого неможливого!", - зізналася співачка.

Нагадаємо, протягом декількох років поп-принцеса була в центрі уваги всього світу. Вона погладшала, поголилася налисо, кілька разів потрапляла в реабілітаційні клініки і повністю відсторонилася від своєї кар'єри.

У 2008 році відбулося тріумфальне повернення Брітні на сцену. Вона активно скидала вагу за допомогою виснажливих дієт, займалася фітнесом і хореографією, перестала потрапляти в скандальну світську хроніку. Проте останнім часом знову перестала стежити за собою і почала з'являтися на публіці в неналежному вигляді: недоглянута, часто без спідньої білизни, з розпатланим волоссям.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс підкреслила підтягнуту фігуру жовтим бікіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі