четвер, 11 серпня 2011 19:22

Стрункій фігурі Єви Мендес не потрібні дієти

Єва Мендес вирішила відкрити секрети своєї стрункості. На диво багатьох фанатів, акторка більше не сидить на виснажливих дієтах. Навіть навпаки – вона частенько ласує хлібом та пастою.

Про це Єва зізналась в останньому інтерв'ю для журналу Zest. 37-річна зірка розповіла, що за часів своєї молодості вона частенько обмежувала себе в їжі. Проте зараз вона переоцінила своє ставлення до цього. Тепер Єва просто не споживає м'яса, проте дуже любить смакувати рибу, зокрема печену. А ще, за її словами, у неї в кухонній шафці завжди знайдеться пакетик коричневого рису.

"Такий рис дуже поживний, але малокалорійний. А головне – я знаю, як приготувати його смачно", - запевняє Мендес.

"Я обожнюю хліб. І люди, які бачать мене в ресторанах, завжди дивуються, як багато я його їм", - усміхається Єва.

Проте акторка зауважує, що вона все ж віддає перевагу не білому хлібу. Також осторонь вона залишає макаронні вироби, зроблені зі звичайного борошна.

"Вони не лише калорійні, але й позбавлені жодних корисних елементів", - каже акторка.

Головним елементом, завдяки якому Єва має таку чудову фігуру, є, звичайно, тренажерний зал: "Я ходжу у спортзал три-чотири рази на тиждень. І, як бачите, це допомагає мені виглядати чудово".

Не нехтує акторка й заняттями йогою. Вони допомагають їй знайти внутрішній спокій та позбавитись усього негативу, який Єва отримує під час напружених робочих буднів.

Зараз ви читаєте новину «Стрункій фігурі Єви Мендес не потрібні дієти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі