неділя, 02 жовтня 2022 09:00

Стінґу – 71. Найкращі "вічні" хіти британського артиста
10

Британський артист Стінґ 2 жовтня відзначає 71 рік. Гордон Меттью Томас Самнер – справжнє ім'я артиста – здобув популярність завдяки гурту The Police ще в 1970–1980 роках.

Його мати закінчила музичну школу, тож навчила сина грати на фортепіано й віддала в церковний хор. А коли хлопчику виповнилося 10 років, справжнім подарунком від батьків для нього стала бас-гітара.

Після закінчення гімназії Стінґ працював кондуктором, податковим інспектором, а потім вступив до педагогічного коледжу. Коли закінчив його, працевлаштувався вчителем англійської мови в католицьку школу.

Британський артист Стінг 2 жовтня відзначає 71 рік
Фото: eastnews.ua
Британський артист Стінг 2 жовтня відзначає 71 рік
Гордон Меттью Томас Самнер – справжнє ім'я артиста – здобув популярність завдяки гурту The Police ще в 1970-1980 роках
Британський артист Стінг 2 жовтня відзначає 71 рік
Співак у шлюбі разом з фотомоделлю й продюсеркою Труді Тайлер з 1992 року

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніка Белуччі відзначає 58 років. Найвизначніші ролі спокусливої італійки

Тоді один з близьких друзів помітив талант Самнера й запропонував йому пройти прослуховування в місцевий джазовий гурт Newcastle Big Band. З цього й почався його шлях на сцену.

Gazeta.ua зібрала культові пісні сьогоднішнього іменинника.

Британський артист Стінґ звернувся до українців. У День Незалежності музикант, який підтримує Україну в боротьбі з російськими загарбниками, записав відеопривітання.

Зараз ви читаєте новину «Стінґу – 71. Найкращі "вічні" хіти британського артиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі