вівторок, 28 жовтня 2014 15:30

Стінг розповів про тантричний секс

Автор: Reuters
 

У 1990-му році співак Стінг в одному з інтерв'ю заявив, що займається з дружиною-Труді Стайлер сексом протягом семи годин. Сьогодні співакові 63 роки, але журналісти часто знову задають виконавцю питання, що стосується його тантричні здібності. На цьому тижні на одній з передач на американському телебаченні Стінга знову запитали з приводу тантричного сексу.

"Якби у вас був семигодинний ефір, я б це показав, - розсміявся у відповідь співак, - Розумієте, тантричний секс - це духовний акт. Звичайно, 7 годин - це жарт, але тут важливий не сам акт, а ідея повної, повноцінної любові, заснована на духовній близькості". Щодо семи годин Стінг додав:

"Взагалі 7 годин в собі включають перегляд телевізора і вечерю", - додав зі сміхом співак.

У 2011 році, дружина співака заявила, що ця заява Стінга - результат алкогольного сп'яніння.

"Справа в тому, що журналіст, який брав у Стінга інтерв'ю, разом з моїм чоловіком вирішили напитися, і так вони добалакалися до тантричного сексу і Стінг намагався йому пояснити сенс цього поняття, грунтуючись на духовному підході, На наступний день, з'явився той знаменитий вираз про семигодинний секс", - зазначила тоді Труді.

Зараз ви читаєте новину «Стінг розповів про тантричний секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі