пʼятниця, 21 вересня 2012 15:50

Стас Шурінс у свої 22 готовий одружитися зі своєю дівчиною

Стас Шурінс у свої 22 готовий одружитися зі своєю дівчиною
Співак про свою обраницю розповів не багато Фото: e-motion.tochka.net

Стас Шурінс незабаром планує одружитися. Про це 22-річний співак розповів в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

Переможець "Фабрики зірок" про свою обраницю говорив не охоче, зазначивши лише, що дружина практично офіційна, а шанувальниці його в курсі, "що у нього все добре".

"Коли моїй мамі було 22, мені було чотири роки, тому вона вже в 18 почала доросле життя. Я трошки запізнився, мені здається. Просто настав момент, коли я зрозумів, що потрібно брати життя у свої руки і більш здраво дивитися на речі. Тому що, коли закінчується цей період максималізму, тоді ти розумієш, що все таки все не так райдужно і не так легко, як здавалося б. Потрібно поборотися. А коли ти починаєш боротися, то немає місця вже якимсь легковажним вчинкам", - підкреслив Стас Шурінс.

Співак крім того зізнався, що пройшов через зіркову хворобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стас Шурінс кинув палити

"На "Фабриці" або після "Фабрики". Я вже не пам'ятаю. Пережив це. Друзі показали мені, як це виглядає з боку. Просто сказали: "Ти б хотів спілкуватися з такою людиною?" Мені, звісно, стало дуже соромно. Та й взагалі, з чого братися цій зоряній хворобі, якщо я по-суті ще нічого не зробив. Те, що у мене вийшло, - це удача, це такий аванс за те, що в майбутньому я зможу довести це, що я цього вартий по-справжньому", - зазначив Шурінс.

Зараз ви читаєте новину «Стас Шурінс у свої 22 готовий одружитися зі своєю дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі