неділя, 31 липня 2022 16:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Стало відомо, куди втекла від війни мовчазна Ротару

Стало відомо, куди втекла від війни мовчазна Ротару
Співачка Софія Ротару втекла від війни в США. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Співачка Софія Ротару, яка досі не висловилася про війну Росії проти України, зникла з медіапростору. Її фанати здивовані позицією артистки.

Ротару говорила про те, що залишається в Києві. Але продюсер Леонід Дзюник в коментарі росЗМІ повідомив, що зараз вона перебуває у Сполучених Штатах Америки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хореограф Євген Кот розповів, чому не вступив до лав ЗСУ

За його словами, російський президент Володимир Путін пропонував їй громадянство Російської Федерації. Але вона відмовилася. Продюсер додав, що співачка, яка дотримується мовчазної позиції в російській агресії, вирішила підтримувати батьківщину з Америки.

"Вона залишається на своїй позиції, яку обрала після того, як відмовилася від російського громадянства, запропонованого Путіним. Вона поїхала, живе в Америці, але залишається громадянкою України. А для тих, хто виріс у Радянському Союзі, вона залишається Ротару, яка заспівала "Я, ты, он, она, вместе – целая страна", – заявив Дзюник.

Онук співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко виїхав до Парижа. Він не повідомив, як йому вдалося виїхати з України. Знімки, на яких видно Ейфелеву вежу й вулиці Парижа, опублікував в Instagram.

На початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України онук і син Ротару перебували в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, куди втекла від війни мовчазна Ротару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі