субота, 15 лютого 2020 09:56

Спокусниця Лола зі "Школи" зачарувала в образі Мерлін Монро

Актриса 21-річна Єлизавета Василенко, відома з українського серіалу "Школа", порадувала шанувальників спокусливим чорно-білим фото з Куала-Лумпур (Малайзія).

На ньому актриса позує у атласній сукні, яка оголює спину. Образ доповнила масивними сережками кільцями.

Автор: instagram.com/elizabethvasilenko
  Актриса 21-річна Єлизавета Василенко  порадувала шанувальників спокусливим чорно-білим фото з малазійського Куала-Лумпур
Актриса 21-річна Єлизавета Василенко порадувала шанувальників спокусливим чорно-білим фото з малазійського Куала-Лумпур

"Зі святом, милі люди", - написала вона в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лола зі "Школи" порадувала шанувальників спокусливим фото на столі

Шанувальники юної актриси порівняли її образ на новій фотографії з образом Мерилін Монро. Були й такі, хто зазначив, що вона схожа на Одрі Хепберн.

"На фотці схожа на Одрі Хепберн", "Як ти тут схожа на Мерилін Монро", "Ти Мерилін Монро", "Це кайфово красиво", "Боже, це дуже красиво", "Шалена імператриця".

Також шанувальники Лізи побажали їй швидше знайти собі другу половинку. На що актриса відповіла, що люди йдуть і приходять. Значить, були не її.

Єлизавета Василенко зіграла блогера і найяскравішу дівчинку Лоліту "Лолу" Гавриленко в популярному українському серіалі "Школа".

Зараз ви читаєте новину «Спокусниця Лола зі "Школи" зачарувала в образі Мерлін Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі