пʼятниця, 21 вересня 2018 11:43

Спокусливі Кендалл Дженнер та Белла Хадід прогулялись подіумом без білизни
18

Тиждень моди у Мілані
Тиждень моди у Мілані
Тиждень моди у Мілані
Тиждень моди у Мілані
Тиждень моди у Мілані

Триває Тиждень моди в Мілані. На подіумі Alberta Ferretti зустрілися головні героїні сучасного модельного бізнесу: Кендалл Дженнер, Белла і Джіджі Хадід і Кайя Гербер.

"Я б хотіла поєднати вуличну моду з чимось поетичним", - сказала Альберта Ферретті незадовго до початку шоу.

Летючі силуети напівпрозорих шифонових суконь, скроєних з матеріалу різних кольорів, нагадують про легкий, невагомий акварельний живопис. Модний нині стиль одягу, що імітує тату, - тілесного кольору капрон з контрастними принтами - зустрічається в асортименті багатьох брендів, що збагачують гардероби любителів вуличної моди. Тут він втілений в похмурому готичному чорному з візерунками, що нагадують вітражі в католицьких храмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожча модель вийшла в світ без бюстгальтера

На територію вічних італійських цінностей сучасні тренди, на кшталт oversize і багатошаровості, заходять обережно у вигляді пастельних укорочених курток, піджаків і сорочок в м'якій бежевій гамі, а до костюмів в стилі сафарі додаються блузки з мереживними манжетами та коміром-стійками.

"Це одяг для жінки, яка подорожує і мріє: мої героїні динамічні, але завжди і романтичні і жіночні", - описала дизайнер образ, який надихнув її на створення колекції.

Пізніше моделі дефілювали на показі бренду Moschino весна / літо '19.

Джіджі, Кендалл і Джоан Смоллс прогулялися в одязі в стилі 1980-х років.

Дизайнери знову пропонують одягатися в стріт-смарт, міняти практичність і функціональність на вишуканість та витонченість.

Белла Хадід, Кендалл Дженнер і інші моделі в люди виходять без білизни не тільки на подіум, а й приходять на вечірки.

Зараз ви читаєте новину «Спокусливі Кендалл Дженнер та Белла Хадід прогулялись подіумом без білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі