неділя, 05 червня 2022 11:35

"Співатимуть "Російський корабель іди....?": у мережі обговорюють фейковий концерт Барських у Росії

"Співатимуть "Російський корабель іди....?": у мережі обговорюють фейковий концерт Барських у Росії
У Росії зʼявились фейкові афіші про концерт Барських. Фото - Max Barskih/Instagram

У Росії з'явилися афіші, на яких пишуть, що український співак Макс Барських нібито дасть концерт 26 серпня в Санкт-Петербурзі.

Пропагандисти "біснуються від убогості", написав в Instagram артист.

"Пропагандисти біснуються від убогості й безсилля, виконуючи роботу на двійку з мінусом, як зазвичай. Порада: не зменшуйте обертів, ми запаслися попкорном і з цікавістю спостерігаємо як повільно, але чітко ви самі тягнете себе на дно!" - поділився враженнями від фейку Барських.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Max Barskih | Макс Барских (@max_barskih)

Продюсер і друг Макса Барських, кліпмейкер і режисер Алан Бадоєв, теж не оминув увагою інцидент - порадив росіянам послухати Газманова.

"А це вже не просто фейк... Хтось на це витратився. А головне - хтось постраждає, купивши квиток. Адже жодного концерту бути не може й не буде. Так цинічно обманювати своїх же людей. Заспокойтеся, цей артист не про вас. Слухайте Газманова, наприклад", - написав Бадоєв.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alan Badoev (@alanbadoev)

А піарниця артиста відреагувала на ситуацію, згадавши пісню Барських Don't F*ck with Ukraine.

"Як це вони собі там у Пітері взагалі уявляють? Співатимуть Don't f*ck with Ukraine, Russian warship! Go fuck yourself!, чи що? Може, вже годі?" - написала у Facebook піарменеджерка виконавця Катерина Хотєєва.

У коментарі Gazeta.ua вона також повідомила, що фото, яке використали на афіші, зроблене ще 2016 року, і на справжніх афішах світлину не використовували.

"Цій фотографії вісім років. Вона з 2016-го, тоді я почала працювати з Максом. І не пам'ятаю, щоб ми колись використали цей кадр на афішу", - розповіла Хотєєва.

Користувачі мережі вже почали жартувати, що рашисти створили двійника Барських, чи до дати нібито концерту Санкт-Петербург уже буде Україною і тоді Барських можна буде там виступати.

"Вони вже, мабуть, двійника собі зробили твого".

"Дешеві клоуни".

"Так не можна ж 50 років приїжджати... Самі вигадали, самі повірили, самі забули".

"Так усе правильно, до того часу це вже буде територія України", - пишуть фанати.

Співак Макс Барських від початку повномасштабної війни РФ проти України припинив усі зв'язки з Росією, розірвав усі контракти й заборонив використовувати його музику в РФ. Артист навіть вступив до ЗСУ й тепер він у складі батальйону під Києвом. Поки що Макс записаний як резервіст, бо не має військового досвіду.
Барських також створив трек Don't F*ck With Ukraine, присвячений ЗСУ й перемозі України. Головна фраза в приспіві - вже легендарна Russian warship! Go f*ck yourself!. Артист "оспівав" багато "гарячих висловів" часів війни.

Зараз ви читаєте новину «"Співатимуть "Російський корабель іди....?": у мережі обговорюють фейковий концерт Барських у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі