пʼятниця, 18 липня 2008 09:51

Співак Андрій Кравчук на пляжі займається гімнастикою (ФОТО)

Андрій Кравчук відправився на гастролі до Криму. У Севастополі у нього відбувся концерт на честь Дня Військово-морських сил, а в Сімферополі співак привітав місцевих жителів і туристів з Днем міста. Але не одними концертами жила душа артиста. Прибувши до Криму о п"ятій ранку, о шостій він вже швиденько відправився на пляж. На пірсі Кравчук почав робити гімнастику: розминався, віджимався та присідав.

- У Києві я прагну не пропускати фітнес і займаюся в залі по три рази на тиждень. Тому, коли виїжджаю на гастролі, обов"язково прагну знайти час і місце для занять.

Вдень перед саунд-чеком у Андрія були дві години вільного часу, які він провів біля моря. Погода була чудова. Біля зірки знаходилася компанія з трьох дівчаток-підлітків, які, звісно, впізнали Андрія. Але, не дивлячись на пильну увагу, співак вдосталь накупався і позасмагав. А коли вже повернувся до себе в номер готелю "Альбатрос", то виявив, що у нього в кишені шортів лежить лист паперу з трьома жіночими іменами і зізнанням в тому, що вони спеціально приїхали на концерт, щоб побачити свого кумира.

Але дівчатка боялися наблизитися до нього навіть на крок. "Це мене дуже розсмішило!" - зізнався Кравчук, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Співак Андрій Кравчук на пляжі займається гімнастикою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі