четвер, 31 серпня 2017 12:09

Співачка Alyosha оголосила конкурс серед шанувальників
4

Фото: Прес-служба

Згідно даних сервісу TopHit пісня Alyosha "Калина" кілька місяців займає лідируючі позиції радіочартів, а кліп, з моменту прем'єри, зібрав уже понад 2.5 млн. Переглядів і увірвався в тренди YouTube.

У зв'язку з цим Alyosha запускає танцювальну хвилю по Україні і запрошує всіх бажаючих взяти участь в конкурсі. Умови прості - необхідно зняти ролик з танцями під пісню "Калина", поділитися відео на своїй сторінці в instagram або Facebook, додати хештег #AlyoshaDanceKalyna або відправити ролик в особисті повідомлення.

"Ціле літо вся країна танцює під" Калину ", а найсміливіші - надсилають свої танці для участі в конкурсі #AlyoshaDanceKalyna. Приєднуйтесь і ви до загального драйву, слухайте мою пісню, повторюйте руху або створюйте свої власні, знімайте і надсилайте в коментарях і особистих повідомленнях ", - закликає Alyosha.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альоша повернулася в свою ідеальну фізичну форму

Найяскравіші і позитивні роботи стануть частиною великого фан-ролика на ремікс "Калина". Співачка особисто подивиться кожне відео та обере переможців!

Зараз ви читаєте новину «Співачка Alyosha оголосила конкурс серед шанувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі