четвер, 14 листопада 2019 13:54

Sonya Kay перекрила вулиці Києва заради прогулянки на яхті
3

Співачка Sonya Kay. Фото: прес-служба
Sonya Kay разом з режисерами кліпу Дмитром Маніфестом та Дмитром Шмураком. Фото: прес-служба
Співачка Sonya Kay. Фото: прес-служба

Українська співачка Sonya Kay презентувала відео на нову пісню "Ходимо". Автором слів та музики виступив Артем Пивоваров, а над аранжуванням працювали електронний дует Ost&Meyer.

Зйомки відео відбувалися в Києві, де співачка разом зі знімальною командою влаштували екстремальний дорожній бойовик з перекриттям вулиць, супроводом патрульних машин та драйвовими перегонами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість Білик співали дитячі колективи - концертний скандал у Харкові

Режисерами кліпу виступили Дмитро Маніфест та Дмитро Шмурак, які свого часу співпрацювали з Олею Поляковою, гуртом "Антитіла", TamerlanAlena. Кліп "Ходимо" стане другою спільною роботою Sonya Kay та режисерів. Образи створювала Аіша Мілевська.

"Обожнюю екстрим, який постійно відбувається зі мною на знімальному майданчику. Цього разу ми їздили в лімузині по воді, а в яхті ганяли по вулицях Києва. Ми майже стали героями місцевих хронік. Тільки ледачий нас не знімав на свій телефон", - поділилася Sonya Kay.

12 листопада українська співачка Maruv отримала відзнаку "Співачка року" на церемонії нагородження премій видання Glamour Russia в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Sonya Kay перекрила вулиці Києва заради прогулянки на яхті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі