четвер, 14 листопада 2019 08:50

Замість Білик співали дитячі колективи - концертний скандал у Харкові

Замість Білик співали дитячі колективи - концертний скандал у Харкові
На концерті в Харкові Ірина Білик заспівала три пісні і пішла зі сцени. Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Харківські шанувальники співачки Ірини Білик вимагають повернути гроші за концерт, на якому артистка виконала три пісні і пішла зі сцени. За квитки заплатили від 350 до 1200 гривень.

Концерт у Харківській філармонії відбувся 12 листопада. Замість заявленої зірки глядачам представили виступи дитячих колективів. За словами харків'ян, які наводить сайт 057.ua, Білик вийшла лише в кінці концерту, заспівала три пісні і полишила сцену. За відгуками, виступ зірки естради тривав усього 7 хвилин.

"Нас масштабно обдурили з концертом Ірини Білик, який повинен був відбутися сьогодні в Філармонії. Все афіші були із закликом на Білик, а в підсумку це був концерт "Парад зірок" з дітьми, танцюючими як на святі в школі. У кінці вийшла Ірина Білик, заспівала всього 3 пісні і пішла! Квитки до 1200 грн", - написала харків'янка.

На афішах концерту була зображена Ірина Білик. Окрім її прізвища, анонсували також Григорія Чапкіса та Валерія Чигляєва. Проте, вони на сцену взагалі не виходили. Гладачі відчули себе ошуканими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик стала офіціанткою в "наливайці"

Одразу після концерту глядачі намагалися отримати гроші за квитки від організаторів. Після відмови - викликали поліцію. Кількадесят обурених відвідувачів заходу підписалися під колективною заявою в правоохоронні органи.

Повідомлення зареєстрували в Шевченківського відділі поліції Харкова. Проводять перевірку.

Українська співачка Ірина Білик змінила імідж, перефарбувавши волосся в рудий колір. Це, як і червона помада, говорить про сміливість і незалежність жінки, повідомила співачка в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Замість Білик співали дитячі колективи - концертний скандал у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі