неділя, 10 березня 2019 01:33

Солістка гурту КАZKA пояснила причину свого невдалого виступу

Солістка гурту КАZKA пояснила причину свого невдалого виступу
Олександра Зарицька під час виступу у другому півфіналі національного відбору на "Євробачення". Фото: Радіо Свобода

Популярний гурт КАZKA, який цьогоріч посів третє місце у нацвідборі на "Євробачення-2019", прокоментували свою невдачу під час Нацвідбору. Зокрема, вокаліста гурту Олександра Зарицька пояснила, що співала невпевнено через хвилювання.

"Я б не сказала, що там було мимо. Були пробеми саме з хвилюванням, тому голос здавався невпевненним і від хвилювання він коливався в інтонуванні. Але це все досвід. Ми б хотіли ще раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально", - заявила співачка у "Світському житті".

Після не досить вдалого виступу у нацвідборі на артистів звалився шквал критики за недосконалий спів, а Джамала навіть запропонувала уроки вокалу.

"Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми роздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейскткий тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу", - зазначила Олександра Зарицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту KAZKA показала, як співає вживу

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька показала відео, на якому співає вживу.

Відповідний ролик співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Солістка гурту КАZKA пояснила причину свого невдалого виступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі