четвер, 21 січня 2016 16:00

Соліст ТОКІО виступить у свій день народження з душевним концертом у Києві

Автор: Прес-служба
 

Група ТОКIО відома і улюблена в Україні багато років. У 2014 році лідер групи Ярослав Малий призупинив діяльність у Москві і перерехал жити до Києва. ТОКIО провели сольні концерти в Києві, Харкові Дніпропетровську, Одесі, Львові, Буковелі та інших містах.

11 лютого Ярослав Малий відзначить свій День Народження в Caribbean Club. ТОКIО подарує своїм шанувальникам нові танцювальні композиції і виконає полюбилися

Кто я без тебя

Когда ты плачешь

Я тебя люблю

Не могу насмотреться

Нежность

Концерти ТОКIО - цілісне дійство на одному диханні. Коли зал слухає нові пісні і хором співає улюблені. Харизматичний фронтмен Ярослав Малий дивно тонко передає емоцію і одним жестом змінює атмосферу залу!.

"Ярослав Малий підтримує просто фантастичний коннект з публікою - кожен трек перетікає в невеликий діалог з присутніми, міркування і побажання від музикантів, і навіть якісь душевні історії. Ярослав настільки розслаблений на сцені, що нас не покидає відчуття, ніби концерт відбувається камерно у нього вдома, а ми - лише частина цього інтимного процесу. "

За словами Ярослава, найголовніше в житті - любов, а музика - це її вираження.

Зараз ви читаєте новину «Соліст ТОКІО виступить у свій день народження з душевним концертом у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі