четвер, 07 червня 2012 16:28

Софія Ротару на все літо тікає за кордон

Софія Ротару на все літо тікає за кордон
Співачка там святкуватиме свій ювілей Фото: eg.ru

Софія Ротару тікає в Європу. Майже все літо легендарна співачка проведе за кордоном. Однак де саме відпочиватиме артистка її сім'я тримає у величезній таємниці, повідомляє ТСН.

Син Ротару Руслан Євдокименко по телефону лише зізнався, що відлітають усією родиною уже на початку липня, а повернуться наприкінці серпня. Там Софія Михайлівна відсвяткує 7 серпня свій 65-річний ювілей.

Руслан зізнається, що на день народження не запрошуватимуть нікого. На святі будуть він, дружина, двоє дітей, а також сестри Ротару зі своїми родинами.

"Нам вже потрібно просто уникати. Тому що знову будуть питання, преса та решта. Ні. Ми сховаємося. Знає лише кілька людей, де ми будемо. Наприкінці літа повернемося до країни", - розповів в ефірі "ТСН.Особливе" син співачки.

Між тим раніше співачка не раз зазначала, що найбільше любить відпочивати на Мальдівах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онука Софії Ротару переплутали з Робертом Паттінсоном

"Після смерті Толіка (чоловік співачки Анатолій Євдокименко. Вони прожили разом 34 роки. - ред.) є проблеми з тиском. Буває, що я весь час згадую. Мені дуже важко до цього звикнути, що поруч немає Толіка. Я туди приїхала (на Мальдіви - ред.), я забула, що таке головний біль, що таке тиск. Приголомшливо. Там постійно 29-30 (градусів - ред.), вода, повітря 29-30. І знаю, що там далеко і ніхто. Вимикаєш телефон ... Знаєш, коли я вимикаю телефон, мені здається, що день триває цілий рік", - розповідала Ротару.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару на все літо тікає за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі