вівторок, 31 травня 2011 00:30

Софії Ротару не вистачило місця в літаку

У четвер, 26 травня, співачку Софію Ротару не пустили на борт літака рейсу Київ–Сімферополь.

— Ми купили квиток, пройшли реєстрацію, та за годину до вильоту в залі очікування представник авіакомпанії каже: "Ви знаєте, на ваш квиток місця в літаку немає". Ми почали дзвонити в офіс авіакомпанії "Дніпроавіа", але там нічого не пояснили. Мама каже: "Слухай, раз вони таке роблять із публічними людьми, я уявляю, що із простими творять", — розповідає телефоном син співачки Руслан Євдокименко.

Квитки туди й назад коштують 4 тис. грн.

— За ці гроші можна пів-Європи облетіти. Сподіваюся, нам їх повернуть. До того ж із нашою сім'єю це вже не перший випадок із "Дніпроавіа". Колись ми летіли із Сімферополя, і за 15 хвилин до приземлення в Борисполі нам оголошують, що літак спершу летить до Одеси, а вже потім до Києва. Але вже цей випадок із мамою — остання крапка.

Софія Ротару долетіла до Сімферополя чартерним рейсом із групою російських губернаторів і послом Росії в Україні — Михайлом Зурабовим.

В авіакомпанії "Дніпроавіа" говорять, що місць в літаку не вистачило шістьом людям.

— Довелося терміново замінювати літак на трохи менший за кількістю пасажирів. Постраждалим видамо сертифікат на знижку при купівлі квитка. До того ж авіакомпанія повезла їх іншим рейсом о 14.15. На той момент Софія Михайлівна вже вилетіла до Сімферополя.

Зараз ви читаєте новину «Софії Ротару не вистачило місця в літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі