вівторок, 29 листопада 2011 13:34

Сніжана Онопко не готова народжувати своєму чоловікові дітей

Сніжана Онопко не готова народжувати своєму чоловікові дітей

Сніжана Онопко ніколи не була на весіллях.

"Це було перше весілля і моє. Я бачила тільки в фільмах, тому уявлення про весілля у мене як такого не було. У мене все вийшло так, як я мріяла. Навіть букет пасував до стрічки на моїй сукні", - розповіла модель Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя" на телеканалі "1+1".

Онопко зізналася, що не змогла стримати сліз щастя під час церемонії одруження з донецьким бізнесменом Миколою Щуром.

"А потім вже всі почали гуляти, говорити тости за нас, випивати. Загалом почалося нормальне весілля", - підкреслила дівчина.

Онопко поділилася, що обручки в обох молодят були від Тіффані: "Знаєте, як кажуть? Якщо ти вибереш гладку обручку, то і життя буде гладким. Я чисто з цих міркувань вибрала нам гладкі обручки".

Новоспечений чоловік на честь весілля подарував Сніжані сережки.

"Вони дуже добре вписувалися в моє вбрання. Він мені багато чого подарував насправді, ту ж Світлану Лободу. Все, що я хотіла, все купувалося беззастережно", - зазначила модель.

Після весілля дівчина вже встигла переїхати до свого чоловіка. До речі, саме він готує для моделі.

"Я взагалі не вмію готувати, якщо чесно. Поки мені готує Коля. Ну не вмію я, не знаю чому. Можу зробити бутерброд", - зазначила вона.

За словами Онопко, Микола дуже хоче дітей. На відміну від неї.

"Просто в даний момент я ще не готова. Я хочу поки відчувати себе дитиною. Я йому відразу сказала: "Коль, в найближчий рік можеш не чекати". Це така відповідальність. Я напевно ще не настільки серйозна дівчина, жінка, щоб завтра народити", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Онопко не готова народжувати своєму чоловікові дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі