четвер, 28 березня 2024 09:02

"Скоро буду голомоза акторка" - Тишкевич повідомила про погіршення стану здоров'я
4

Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич

Українська акторка 29-річна Катерина Тишкевич, яка тривалий час страждає від сильного головного болю, поскаржилась на погіршення стану здоров'я.

У своєму Instagram зірка заявила, що знову почала приймати антидепресанти.

"Не виходжу до вас зовсім, коли просто гайки повні по голові. Останні 10 днів саме такі", - пояснила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чоловік пішов. Син помер. Родичів нема" - колишня Віктора Павліка хотіла піти в монастир, але знайшла своє кохання

Додала, що в неї почало сильно випадати волосся.

"Третій тиждень втрачаю шалену кількість, то зараз у дорозі до трихолога. По аналізах катастрофічних дефіцитів немає, щитовидна в нормі, а я скоро буду голомоза акторка", - розказала Катерина.

Нагадаємо,Тишкевич понад 10 днів перебувала у важкому стані у реанімації з сепсисом. 2022 року Катерина зізналась, що страждає від сильного головного болю. Під час повномасштабної війни хвороба почала прогресувати, знаменитість не могла підвестися з ліжка. Виною недугу акторки є порушення біохімії мозку, що викликана родовою травмою. Тривалий час Тишкевич лікувалася в Україні, а згодом полетіла на Балі, де провела пів року.

Зараз ви читаєте новину «"Скоро буду голомоза акторка" - Тишкевич повідомила про погіршення стану здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі