субота, 12 квітня 2008 16:12

Складено рейтинг найдорожчих фото "зоряних" діточок (ФОТО)
8

Впливове видання "The Forbes" днями опублікувало список найдорожчих фотографій дітей "зоряних" батьків.

Очолює "шорт-лист" видання фото близнят Дженіфер Лопес і Марка Ентоні, придбане в березні 2008 року журналом "People" за $6 млн.

Друга позиція - фото дитини Анджеліни Джолі і Бреда Піта, придбане в червні 2006 року журналом "People" за $4,1 млн.

Третя позиція - фото прийомного сина Анджеліни Джолі і Бреда Піта, придбане журналом "People" в березні 2007 рік за $2 млн.

Четверте місце рейтингу - фотографія дитини Анни Ніколь Сміт і Ларі Біркхеда. Фотографія була куплена журналом "OK!" у квітні 2007 року приблизно за $2 млн.

П"ята позиція - фото дитини Крістіни Агіллери і Джордана Бретмена. Фото було придбане журналом "People" за $1,5 млн. в лютому 2008 року.

Шоста позицію займає фото малюка Ніколь Річчі і Джоеля Меддена. Світлину придбав журнал "People" в лютому 2008 року за $1 млн.

На сьомому місці рейтингу - фото малюка двох переконаних рокерів Гвен Стефані і Гевіна Роосдейла. У червні 2006 року фото придбав журнал "OK!" - за $575 тис.

Восьма позиція рейтингу - фото дитини Брітні Спірс і Кевіна Федерляйна, придбане журналом "People" в листопаді 2005 року за $500 тис.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Складено рейтинг найдорожчих фото "зоряних" діточок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі