понеділок, 19 грудня 2011 16:47

Скарлетт Йоханссон закрутила роман з музикантом

Скарлетт Йоханссон закрутила роман з музикантом

Відома голлівудська актриса, зірка фільму "Труднощі перекладу" Скарлетт Йоханссон знайшла собі нового хлопця. Обранця вітряної блондинки звуть Ден Вайт.

Новий коханий Скарлетт Йоханссон - музикант. Ден Вайт є гітаристом рок-команди The Tribes. Парочка познайомилася на концерті в одному з лондонських клубів. Подейкують, що між Вайтом і Йоханссон відразу пробігла іскра.

"Вони разом вже кілька тижнів. Ден щасливий - а хто б на його місці не був? Він уже починає звикати жити її життям", - поділився друг голлівудської знаменитості.

До цього в пресі мусувалася інформація, що дівчина зустрічається з актором Джозефом Гордоном-Левіттом.

Між тим група The Tribes випустила дебютний альбом, тому багато експертів вважають, що звістка про романтичні стосунки між Скарлетт і Деном з'явилася досить до речі. Втім, ця ж новина породила слух, що роман актриси і музиканта - всього лише піар. Правда це чи ні - поки невідомо.

Нагадаємо, що сама Йоханссон нещодавно зізналася, що її розлучення з колишнім чоловіком, актором Райаном Рейнолдсом виявилось кращим вчинком у її житті, що викликало досить неоднозначну реакцію у численних фанатів артистки.

Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон і Райан Рейнолдс в грудні минулого року оголосили про своє розлучення. Їхній шлюб виявився зовсім недовгим, проіснувавши трохи більше двох років. Ініціатором розлучення стала Йоханссон. Голлівудська актриса оголосила, що на їхніх з чоловіком стосунках позначилися напружені знімальні графіки. Йоханссон і Рейнолдс підкреслили, що ретельно обміркували прийняте рішення.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон закрутила роман з музикантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі