понеділок, 10 червня 2013 12:38

Скарлетт Йоханссон вразила Нью-Йорк своїм стилем
26

У Нью-Йорку пройшла урочиста церемонія вручення премій кращим діячам театру. Ось уже 67-й рік поспіль нагорода "Тоні" вважається головною премією США, стати володарем якої мріє будь-яка персона, пов'язана з театром. Цього року серед бажаючих отримати нагороду опинилась і голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон.

На початку року Скарлетт з успіхом дебютувала у бродвейській постановці "Кішка на розпеченому даху". Критики були в захваті, відзначаючи багатогранність артистичного таланту дівчини. Тому не дивно, що на минулій у суботу церемонії Йоханссон виявилася однією з головних зірок. Актриса прибула в досить строгій чорній сукні від Saint Laurent і з гідністю позувала фотографам. На жаль, надовго затримати увагу преси на своїй персоні Скарлетт не вдалося.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Скарлетт Йоханссон у прозорій сукні розповіла про нового коханого

Головним тріумфатором виявилася співачка Сінді Лопер.

Її мюзикл "Чумові боти", в якому розповідається історія власника взуттєвої фабрики, вимушеного зайнятися створенням незвичайного взуття для екстравагантних вистав, здобув перемогу в шести номінаціях. І був визнаний кращою постановкою року. "Не можу сказати, що протягом останніх днів я не репетирувала цю промову перед фіранкою в душі, - пожартувала Лопер. - Добре, я повинна подякувати мамі за те, що вона ділилася зі мною всією цією чудовою музикою. Коли я була маленькою, я зіпсувала всі її записи бродвейських мюзиклів, альбоми, записані акторським складом. Ось так я навчилася співати".

"Тоні" за кращу чоловічу роль отримав Трейсі Леттс за гру в постановці "Хто боїться Вірджинії Вульф?". "Кращою актрисою" стала Сіселі Тайсон, яка зіграла в п'єсі "Поїздка в Баунтіфул".

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон вразила Нью-Йорк своїм стилем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі