вівторок, 31 березня 2009 13:43

Сінді Кроуфорд продемонструвала свою справжню фігуру (ФОТО)
6

Вона як і раніше прекрасна! Ані граму зайвої ваги, жодних складочок і як ніколи бездоганні форми. У свої 43 роки Сінді Кроуфорд може дати фору багатьом молоденьким зірочкам. У цьому зайвий раз переконалися фотографи, які спіймали зірку під час прогулянки пляжем Малібу разом з друзями. Одягнена в тонкі шорти та майку, модель демонструє атлетичну фігуру і довгі стрункі ноги. Ще раніше зірку сфотографували під час канікул на яхті в компанії друзів та близьких. І знову Сінді показала клас - чорне бікіні не приховувало її як і раніше пружних форм. Ані грама целюліту - схоже, модель навіть не підозрює, що це таке. Але як? Чому? Все завдяки чудовим генам або супердогляду та чарівним антивіковим процедурам? Відповідь модель дала нещодавно, знявшись для антивіковій фотосесії американського журналу Allure. Там Сінді так само позувала в купальнику, і багато злостивців коментували: "Це фотошоп!" Тепер-то ми бачимо, що фігура супермоделі чудова і без ретуші. На сторінках журналу Сінді - мати двох дітей - поділилася і своїми секретами краси: від чого їй доводиться відмовлятися і чим потрібно користуватися заради збереження молодості.

Наприклад, модель вже давно виключила зі свого раціону білий хліб - на її думку, він не дуже корисний для фігури. Щоденна програма краси Сінді включає наступні косметичні засоби: денний крем з антиоксидантами, молочко або лосьйон, що блокують ультрафіолет, нічний крем і, нарешті, крем для ніжної шкіри навколо очей. Крім того, модель регулярно робить мікродермабразію (мікрошліфовку шкіри). Це дуже популярна салонова процедура, яка дає помітний омолоджуючий ефект. Для мікродермабразії використовуються мікрокристали, які під натиском механічно шліфують або знімають верхній шар шкіри. Таким чином розгладжуються зморшки, зникають пігментні плями, поліпшується тонус шкіри та стимулюється вироблення колагену.

За матеріалами КП, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Сінді Кроуфорд продемонструвала свою справжню фігуру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі