субота, 30 жовтня 2010 15:26

Син Таісії Повалій знайомиться з дівчатами через інтернет (ФОТО)
5

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

Син Таїсії Повалій Денис почав зустрічатись з дівчиною. Його обраницею стала 21-річна Анастасія. В цьому році вона закінчила один зі столичних вишів. За фахом — актриса. Знімається у серіалах, рекламі, грає в театрі.

Пару було помічено в столичному кафе "7 п'ятниць", що на розі вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького. Молоді люди кокетували, пили глінтвейн.

"З Настею познайомились три дні тому в інтернеті. Поки не знаю, як у нас стосунки складуться. Але вона мені по всім параметрам підходить", - сказав молодий співак у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

Жартував, що проводить для неї кастинг на посаду його імпресаріо. Зауважимо, нещодавно Повалій заявив, що він гей.

"Я в дитинстві був скритним хлопчиком, нічого мамі не розказував. Соромився, що мені дівчата подобаються, тому почав любити хлопців, - сміється співак. - Насправді я пожартував, коли заявив, що змінив орієнтацію. А це виявилось вдалим піар-ходом. Мої рейтинги суттєво підвищились", - зауважив співак.

Нагадаємо, Денис брав участь у конкурсі "Х-фактор". Співав у дуеті з сином Павліка Олександром. У другому турі він зі скандалом вилетів з конкурсу. Павлік пішов далі.

Зараз ви читаєте новину «Син Таісії Повалій знайомиться з дівчатами через інтернет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі