понеділок, 08 листопада 2021 10:04

Сімейний вечір і бальний іспит. Хто покинув "Танці із зірками" за крок до чвертьфіналу

10-й прямий ефір шоу "Танці із зірками", який відбувся 7 листопада, мав назву - сімейний вечір. Зіркові учасники танцювали із близькими й складали іспит із бальних танців.

На паркет повернувся Дмитро Каднай, який одужав від Covid-19, а Ольга Харлан і Дмитро Дікусар ще на самоізоляції. Фехтувальниця виконала танець дистанційно.

Автор: instagram.com/tanci1plus1
  Найвищу кількість балів за два виступи отримали Дмитро Каднай і Аліна Лі
Найвищу кількість балів за два виступи отримали Дмитро Каднай і Аліна Лі

До зони ризику потрапили Олександра Заріцька та Юрій Мєшков, Костянтин Войтенко й Роксоляна Маланчук. Пари виконали самбу "за життя". А посеред виступу помінялися партнерами: Заріцька танцювала з Войтенком, а Мєшков із Маланчук.

Судді вирішили, що танцювальний проєкт мають залишити Заріцька з партнером. Тож чвертьфіналістами стали Артур Логай і Анна Кареліна, Дмитро Каднай і Аліна Лі, Харлан і Дікусар, Войтенко й Маланчук.

Автор: instagram.com/tanci1plus1
  У 10-му випуску шоу покинули Олександра Заріцька та Юрій Мєшков
У 10-му випуску шоу покинули Олександра Заріцька та Юрій Мєшков

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фронтвумен Kazka вразила фанів схудненням на 20 кг

Як фронтвумен гурту Kazka виконала фольк, можете подивитися у відео нижче.

Дев'ятий випуск шоу "Танці з зірками", який відбувся 31 жовтня, був присвячений хітам гурту "Океан Ельзи".

Тиждень ускладнився через коронавірус. Минулого прямого ефіру Дмитро Каднай не зміг танцювати, бо захворів на Covid-19. А цього тижня виконував танець дистанційно. Також захворів Дмитро Дікусар, тому Ольга Харлан готувала танець із Дмитром Жуком. Та в день ефіру хвороба підтвердилася і у фехтувальниці. Вона отримала імунітет у танцювальному шоу.

Зараз ви читаєте новину «Сімейний вечір і бальний іспит. Хто покинув "Танці із зірками" за крок до чвертьфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі