середа, 07 листопада 2012 10:19

Сієнна Міллер вагітною знялася в голому вигляді

 

Актриса Сієнна Міллер намагалася вести досить закритий спосіб життя, будучи в цікавому стані. Мінімум виходів у світ, а про відверті фотосесії, які так люблять знаменитості, здавалося, й мови бути не могло. Але тепер з'ясувалося, що і Сієнні не чужі арт-експерименти. У берлінській Circleculture Gallery виставлено портрет вагітної актриси в стилі ню.

Портрет маслом виконаний художником Джонатаном Йео. Картина була представлена на тлі творів живописця, присвячених пластичній хірургії. Вийшов справжній шедевр.

"Я хотів створити картину, яка демонструє людське тіло в його найбільш прекрасному природному стані. Мені був необхідний контраст з іншими картинами, на яких зображені пацієнтки пластичних хірургів..."

Нагадаємо, в липні Міллер народила доньку Марлоу. Незабаром актриса має намір повернутися до роботи на знімальному майданчику, а кілька тижнів тому представила картину The Girl, в якій вона зіграла роль улюблениці Альфреда Хічкока актриси Тіппі Хедрен.

"Минуло 22 роки відтоді, як вагітна Демі Мур викликала сенсацію, позуючи оголеною Енні Лейбовіц для обкладинки Vanity Fair. За ці роки в суспільстві практично перестали помічати людей, які корегують свою зовнішність за допомогою пластичних операцій. Але досі публіку розбурхують картини вагітних жінок, а зображення оголених дам в цікавому стані з'являються зовсім не часто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сієнна Міллер народила первістка

За словами Джонатана, довго роздумувати над вибором натури йому не довелося. Художник давно товаришує з актрисою і завжди захоплюється її природною красою. "Сієнна вважається однією з найкрасивіших актрис в світі, причому її краса природна. Цей портрет - данина її хоробрості та впевненості в собі".

Зараз ви читаєте новину «Сієнна Міллер вагітною знялася в голому вигляді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі