вівторок, 15 липня 2008 12:48

Як гола Сієна Міллер спокушала одруженого мультимільйонера (ФОТО)

Британська актриса Сієнна Міллер почала завзято влаштовувати своє особисте життя. При цьому красуня і ікона стилю не гребує будь-якими прийомами. Наприклад, зв"язком з одруженим мультимільйонером з чотирма дітьми на руках. Це при тому, що недавно зірка розбила серце своєму нареченому Рісу Іфансу, повідомляє ТОПНьюз.ру.<>

Почалося з того, що Сієнна вирішила переїхати до Лос-Анджелеса після розриву з Іфансом. Друзі актора пообіцяли зробити її життя в Лондоні нестерпним. Приятелі Ріса порахували, що якщо Сієнна буде за кордоном, то йому буде легко пережити розрив з нею.

З чуток, Міллер отримала ультиматум: або вона на деякий час покидає Лондон, або з"являться обставини, що будуть заважати її акторській кар"єрі.

Трохи подумавши, фатальна красуня покотила до Голлівуду. І тут знов взялася за своє.

Західні ЗМІ звинувачують 26-річну актрису в надмірному зловживанні людськими відчуттями і із захопленням обговорюють її новий роман з 33-річним актором і спадкоємцем нафтової імперії GettyOilCompany, Балтазаром Гетті. Їх познайомив колега по цеху Меттью Райс.

Зараз ви читаєте новину «Як гола Сієна Міллер спокушала одруженого мультимільйонера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі