четвер, 17 травня 2012 10:09

Сідниці Жизель Бундхен прикрасили обкладинку французького Vogue

Автор: Фото: Vogue Paris
 

Бразильська модель Жізель Бюндхен стала справжньою улюбленицею нинішнього главреда впливового французького фешн-видання Vogue Paris. Еммануель Альт, яка замінила Карін Ройтфельд в минулому році, запрошувала Жизель позувати для обкладинки її першого випуску.

Тепер же Бюндхен знову стала обличчям (а точніше, сідницями) з обкладинки червневого номера. Фото вийшло по-французьки пікантним, але не надто відвертим: все-таки округлості Жизель припорошені пісочком.

Між тим заповзятлива модель, яка, за прогнозами аналітиків, уже зовсім скоро стане власницею мільярдного статку, представила на батьківщині свою другу колекцію спідньої білизни - Brazilian Intimates For Hope.

Зауважимо, сьогодні Жизель заробляє близько 25 мільйонів на рік в якості моделі, співпрацюючи як з представниками високої моди на кшталт Balenciaga і Versace, так і з виробниками демократичною одягу на зразок Esprit. Серія сандалій Ipanema від Жизель, що випускається спільно з бразильським виробником сандалій Grendene, продається в 80 країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жизель Бундхен стала першою моделлю, яка заробила мільярд

Бюндхен також володіє готелем Palladium Executive в Бразилії. У 2009 році вона заснувала фірму з випуску екологічно безпечних засобів для догляду за шкірою Sejaa.

Зараз ви читаєте новину «Сідниці Жизель Бундхен прикрасили обкладинку французького Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі