вівторок, 15 березня 2011 13:34

Шерон Стоун у 53 роки носить прозорий одяг

Шерон Стоун днями влаштувала вечірку з нагоди свого 53-річчя. День народження актриса відзначила в голлівудському нічному клубі "Voyuer". Для вечірки Шерон вдягла облягаючі шкіряні штани і прозору блузку, під якою не було бюстгальтера.

Зовнішній вигляд зірки шокував гостей актриси і численних фотографів. У відповідь на спалахи фотокамер і захоплені погляди Стоун лише задоволено посміхалася. Невеликі, але як і раніше акуратні груди зірки у чудовій формі, і в свої елегантні роки актриса все ще виглядає дуже сексуально.

Не дивно, що у зірки "Основного інстинкту" залишається маса вірних шанувальників. Щоправда, на жаль, не завжди адекватних. Наприкінці лютого в будинок Шерон в Лос-Анджелесі проник невідомий і стверджував, що це його приватна власність. Актриса була налякана і негайно зателефонувала в поліцію з вимогою захистити її від людини, яка влізла до неї.

Непроханий гість справляв враження божевільного. Коли його знайшли в особняку актриси і запитали, як він тут опинився, візитер оголосив, нібито цей будинок - його приватна власність. Більш того, цю нерухомість подарувала йому мати. І не якась там невідома жінка, а сама Гіларі Клінтон.

Напередодні дня народження Стоун влада розібралася-таки з її непроханим гостем, який дійсно виявився шизофреніком. 10 березня суд Лос-Анджелеса видав заборонний ордер, за яким Бредлі Гудену (так звуть візитера) заборонено наближатися до Шерон ближче, ніж на сто ярдів.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун у 53 роки носить прозорий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі