пʼятниця, 14 жовтня 2011 14:00

Сергій Зверев поламав плече на зйомках нового кліпу

Сергій Зверев поламав плече на зйомках нового кліпу

Співак і стиліст Сергій Зверєв зламав плече під час зйомок кліпу. Раніше ходили чутки, що він ніби-то послизнувся на кафельній плитці на кухні у своїй московській квартирі.

"Пишуть всяку нісенітницю. Насправді Сергій зламав плече під час зйомок свого нового кліпу. Він вибудував там неймовірні декорації і, як завжди, стрибав по них із ризиком для життя. Спочатку він думав, що нічого серйозного, і це лише забій, тому не звертався до медиків. Коли повернувся додому, зрозумів, що біль не відпускає, а стає лише сильнішим. Тоді він викликав швидку. Лікарі переконали його лягти у лікарню", - розповіла Gazeta.ua подруга співака Міла Голубко.

У московській лікарні №59 Сергію Зверєву наклали гіпс. Але біль не вщухав. Тому за кілька годин він звернувся до приватної клініки, де йому зробили операцію, яка тривала півтори години.

"Сергій переживає через травму, адже йому довелося перенести кілька зустрічей, зйомки кліпу і відмінити гастрольний тур. Він зовсім засумував, став сердитий, дратівливий. Без роботи він сумує", - поділилась Міла.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверев поламав плече на зйомках нового кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі