понеділок, 24 червня 2013 12:51

Серена Вільямс "наїхала" на Шарапову через колишнього бойфренда сестри

Серена Вільямс "наїхала" на Шарапову через колишнього бойфренда сестри
Серена Вільямс "натиснула на гальма" і вибачилася перед Шараповою. Фото: reuters.com

Вімблдонський тенісний турнір, третій з циклу Великого Шолома, починається в понеділок на кортах Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету в передмісті Лондона. У нинішньому році в кулуарах змагань не менше, аніж передстартові розклади, обговорюють скандальний обмін репліками першої ракетки світу Серени Вільямс і росіянки Марії Шарапової, яка посіяна під третім номером.

Все почалося з інтерв'ю Вільямс журналу Rolling Stone, в якому вона прокоментувала особисте життя, як говорилося в статті, "однієї з топ-тенісисток світу".

"Вона починає всі свої інтерв'ю зі слів "я така щаслива", але її ніколи не будуть запрошувати на круті вечірки, і якщо їй хочеться жити з хлопцем, у якого чорне серце, то нехай так воно і буде", - сказала Серена. Неважко здогадатися, що натяк стосувався стосунків Шарапової з болгарським тенісистом Григором Дімітровим, який, за чутками, раніше зустрічався з Вільямс-молодшою.

Шарапова у відповідь заявила на прес-конференції, що "якщо Вільямс хоче поговорити про щось особисте, то їй, можливо, варто розповісти про свого бойфренда, у якого є діти і який розлучається". Про що тут мова, теж ні для кого не загадка - Марія мала на увазі передбачуваний роман Серени з французьким тренером Патріком Муратоглу. У неділю багато хто чекав продовження перепалки - Вільямс давала на Вімблдоні прес-конференцію.

Однак американка досить несподівано "натиснула на гальма". "Я вибачилася перед Марією на вечірці гравців, і я впевнена, що вона прийняла мої вибачення, - заявила Серена. - Від подальших коментарів я відмовляюся - Марія сказала, що я повинна більше концентруватися на тенісі, і я планую прислухатися до її поради протягом двох тижнів".

Можливо, ця перепалка допоможе Шараповій не програти Вільямс у 14-й раз поспіль, якщо ці дві тенісистки перетнуться у фіналі.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс "наїхала" на Шарапову через колишнього бойфренда сестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі