пʼятниця, 07 вересня 2018 00:00

Селена Гомес у нічній сорочці зустрілись з фанатами
10

26-річна Селена Гомес, яка співпрацює з Coach з 2017 року недавно випустила нову колекцію у колаборації з брендом.

Вчора вона з'явилася на зустрічі з шанувальниками марки Coach, що пройшла в універмазі The Grove в Лос-Анджелесі, в платті-комбінації зі своєї нової колекції. Сукня, скроєна з шовку ніжного лавандового відтінку, була прикрашена мереживною вставкою і квіткової вишивкою. Образ зірка доповнила лаконічними сріблястими босоніжками і чокером з довгою підвіскою, що підкреслила глибину декольте сукні.

Селена із задоволенням поспілкувалася з шанувальниками, які зібралися біля входу в торговий центр, і, судячи з кількості фото в соцмережах, нікому не відмовила в селфі. Потім знаменитість прокотилася на зеленому трамвайчику, а також заглянула в магазин Coach, щоб перевірити, як продається її нова колекція. Відео з заходу співачка і актриса поділилася в сторіз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аппетитная модель з ідеальним тілом оголила натуральні принади для еротичного календаря

Її колишній бойфренд Джастін Бібер готується до весілля з Хейлі Болдуін, яка вчора блищала на показі Tommy Hilfiger в Шанхаї. На заході Селена була в прекрасному настрої.

На відміну від недавнього рекламного ролика, де за сюжетом Селена влаштовувала безлад в штаб-квартирі Coach, на meet & greet вона виступила не в ролі безбашенної руйнівниці, а скоріше в ролі доброї феї.

Зараз ви читаєте новину «Селена Гомес у нічній сорочці зустрілись з фанатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі