четвер, 08 червня 2017 15:50

СБУ не має претензій до Лободи

СБУ не має претензій до Лободи
СБУ не має претензій до Лободи, а проти журналіста 1 + 1 Олександра Дубинського заведено кримінальну справу Фото: прес-служба

СБУ не має претензій до матері Світлани Лободи, а за фактом дій журналіста 1 + 1, який поширив конфіденційну інформацію про артистку заведено кримінальну справу. Про це повідомляє прес-служба співачки, посилаючись на адвоката охоронця Світлани Лободи Сергія Демченка. За його словами, в даний час за даними кримінального провадження здійснюється досудове розслідування.

"У зв'язку з поширенням журналістом каналу" 1 + 1 "Олександром Дубинським конфіденційної інформації про сім'ю Світлани Лободи прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження. Це загрожує винному обмеженням волі на строк до трьох років", - пояснив адвокат.

У той же час, за словами Сергія Демченка зареєстровано кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.161 Кримінального кодексу України .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода здійснила паломництво на Святу землю

"Дана стаття стосується порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань. Винні в цьому можуть понести покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років", - пояснив тонкощі інкримінованої статті адвокат. У данному кримінальному виробництві в поточний момент так само здійснюється досудове слідство.

Окремо Сергій Демченко зазначив, що до адміністративної відповідальності притягується і керівництво телеканалу 1 + 1. Йдеться про гендиректора телерадіокомпанії 1 + 1 Олександра Ткаченко і гендиректора продакшн 1 + 1 Аліни Жамбекової. Їм закидають перешкоджання адвокату в зборі доказів про невинність охорони Світлани Лободи.

Що ж стосується матері Світлани Лободи Наталії Лободи, то, за словами Сергія Демченка, у СБУ відсутні до неї якісь претензії.

"СБУ підтвердило відсутність кримінальних проваджень щодо або за участю Наталії Лободи. Більш того, СБУ не виявила ознак складу злочину в її діях, пов'язаних з поїздкою на територію Російської Федерації", - повідомив адвокат.

Зараз ви читаєте новину «СБУ не має претензій до Лободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі