четвер, 21 вересня 2023 11:12

Ша**ва московська: Приходько жорстко розкритикувала Повалій за "шабаш" у Кремлі
3

Фото: Скріншот

Співачка Анастасія Приходько відреагувала на виступ зрадниці Таїсії Повалій у Кремлі.

На думку Приходько, Повалій треба позбавити усіх нагород в Україні. Співачка наголошує, що в зрадниці варто забрати й українське громадянство.

"Та заберіть у неї вже те громадянство. І звання. І забудьте, як її звуть. Ша**ва московська", – розлютилась артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна блогерка Алхім заспівала пісні Пугачової. Українці через неї посварилися

Нагадаємо, Повалій, яка на початку повномасштабного вторгнення підтримала Росію, заспівала українською у Кремлі. Артистка виконала пісню "Ти ж мене підманула" на пропагандистському концерті "пісні русского мира", який покажуть на росТБ 4 листопада, у "день народної єдності".

Артистка виступала в компанії Кубанського козачого хору, керівником якого є фольклорист Віктор Захарченко, який вихваляє Путіна. Під час концерту Таїсія не приховувала посмішку, витанцьовувала й веселилася, поки російські окупанти обстрілювали українські міста.

Крім неї у "шабаші" виступила Лариса Доліна, співак "Шаман", Микола Басков, Лев Лещенко та інші. Всі ці артисти активно підтримують злочинні дії Росії проти України.

Минулого року президент Володимир Зеленський ухвалив санкції РНБО проти низки артистів з України та РФ. До списку санкцій потрапили артисти Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова.

Зараз ви читаєте новину «Ша**ва московська: Приходько жорстко розкритикувала Повалій за "шабаш" у Кремлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі