середа, 02 лютого 2011 10:35

Шарапова відклала весілля з баскетболістом заради кар'єри

Найбагатша російська спортсменка, 23-річна тенісистка Марія Шарапова вирішила відкласти весілля заради подальших спортивних звершень.

Вже рік Марія Шарапова зустрічається зі словенським баскетболістом, 26-річним Сашою Вуячичем, котрий виступає за команду Національної баскетбольної асоціації "Лос-Анджелес Лейкерс".

У жовтні 2010 року Саша і Маша оголосили про заручини. Але саме весілля поки вирішили відкласти.

"Ми ще молоді, і нам потрібно стільки всього зробити! Попереду багато-багато роботи, так що дата весілля з'явиться не скоро", - зізналася 23-річна Марія Шарапова в інтерв'ю журналу InStyle.

"Через якийсь час на нас чекає сімейне життя, ми чудово усвідомлюємо це і дивимося на своє майбутнє ... добрими очима. Ми спокійно чекаємо того моменту, коли наші кар'єри завершаться, і ми зможемо більше часу проводити разом", - додала Маша Шарапова.

Чемпіонці подобається те, чим вона зараз займається: вона вірить, що може досягти ще більших висот у спорті.

"Ми з Сашею знаємо, що ми є одне в одного, і ми будемо один одного підтримувати. У нього - важка кар'єра, у мене - дуже важка, і до того ж не дуже довга", - поділилася своїми думками Марія Шарапова.

Про свого нареченого, словенською баскетболіста Сашу Вуячича, вона говорить з любов'ю і ніжністю.

"Він дуже спокійна людина. Він смішний. Він дуже багато працює. Мені подобається спостерігати за тим, як він тренується. Він дуже красивий, сімейний", - зізналася спортсменка.

Маша не приховує, що дуже любить дітей. Вона часто фантазує про той час, коли у неї будуть діти.

"Може бути, через те, що моя мама була дуже молода, коли я народилася, і тепер ми з нею дуже близькі подруги. Їй було двадцять. Втім, народити в двадцять я вже не встигну", - сміється Марія Шарапова.

Марія Шапапова - найпопулярніша російська спортсменка цього десятиліття.

Перша російська тенісистка, яка стала першою ракеткою світу. Їй було вісімнадцять, коли вона увійшла в сотню "найвпливовіших знаменитостей" Forbes (єдина з росіян), а журнал People включив її в число п'ятдесяти найкрасивіших людей на планеті.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Шарапова відклала весілля з баскетболістом заради кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі