четвер, 13 червня 2013 11:55

Шакіра продемонструвала свою стрункість

Шакіра блиснула на обкладинці липневого номера журналу Elle, а в супровідному інтерв'ю розповіла про особливості своїх стосунків із зіркою клубу "Барселона" Жераром Піке. На думку співачки, для нормального спільного життя найголовніше - не забувати про свої інтереси. "У нього (Жерара) свій власний світ, і я вважаю, що це цілком нормальне явище. Це просто чудово", - каже Шакі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шакіра бере свого маленького сина на шопінг

"Я чудово знаю, що він один з тих небагатьох людей, який поруч зі мною тільки заради кохання. Адже фактично у нас немає спільних інтересів, і я не можу запропонувати Жерару нічого, крім своєї жіночності", - додала виконавиця. До речі, свою жіночність зірка продемонструвала на сторінках журналу, позуючи в сукнях від Ralph Lauren і Anthony Vaccarello, а для обкладинки вона вбралася в шовковий топ від Versace і шорти від Diane von Furstenberg.

Говорячи про материнство, співачка знову поскаржилася, що все ще намагається привести себе у форму після пологів. "І у мене таке відчуття, що я буду займатися цим все життя, - пожартувала Шакіра. - Деякі представляють материнство суцільний ідилією, інші вважають, що воно пов'язане з деякими муками, але мені здається, що це просто життя".

Зараз ви читаєте новину «Шакіра продемонструвала свою стрункість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі