пʼятниця, 11 листопада 2011 16:08

Шакіра "пасла задніх" на фоні латиноамериканських красунь
32

Колумбійська співачка Шакіра
Фото: Фото: Reuters
Мексиканська актриса Бланка Сото
Бразильська співачка Паула Фернандес
Актриса Софія Вергара
Актриса Зоуі Салдана

У Лос-Анджелесі пройшла 12-а церемонія вручення музичної премії Grammy Latino Awards. Титул "Людина року" отримала Шакіра.

Володарка семи премій Grammy і двох Grammy Latino Awards Шакіра стала наймолодшою співачкою і другою жінкою після Глорії Естефан, яка коли-небудь отримувала звання "Людина року" - найпрестижнішу премію в області латинської музики. У різні роки цієї нагороди були удостоєні Пласідо Домінго, Хуліо Іглесіас, Рікі Мартін, Карлос Сантана та інші виконавці.

Головною нагороди престижної латинської "Греммі" 34-річна Шакіра удостоїлася на урочистій вечері в Лос-Анджелесі в присутності кількох зірочок латинської музики, в тому числі естрадного венесуельського співака Франко де Віта, мексиканської рок-співачки Алехандри Гузман та легенди сальси Гілберто Санта Роса.

"Це один з найважливіших моментів у моєму житті. Я щаслива, вшанована і збентежена", - сказала співачка.

Артистка також відзначила, що нагородою зобов'язана своїм численним колегам, які постійно підтримують її.

"Їхня музика, їхні пісні допомагають нам пережити біль і забути про печалі", - сказала співачка.

Раніше Шакіра заявила журналістам, що вже приступила до запису нового альбому: "Я вже почала працювати над новими піснями. Буду записувати їх у двох студіях - в Майямі та Барселоні. Я збираюся співпрацювати з різноплановими продюсерами та музикантами, черпати натхнення з далеких один від одного джерел. Я страшенно знудьгувалася по студії - відчуваю, що мені фізично необхідно записувати нові пісні".

Зараз ви читаєте новину «Шакіра "пасла задніх" на фоні латиноамериканських красунь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі