понеділок, 07 листопада 2011 17:15

Рудьковський завжди дає відчути себе насамперед дівчиною - Ганна Пославська

Рудьковський завжди дає відчути себе насамперед дівчиною - Ганна Пославська

У Ганни Пославської після конкурсу "Міс України-Всесвіт 2010" з'явилося багато знайомих серед заможних українців. Про це дівчина розповіла ведучій Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя" під час Пушкінського балу в київській Опері.

"Я сьогодні дебютантка на цьому балу. І як повелося історично, дебютантки - це дівчата незаміжні, дівчата, які шукають собі пару", - підкреслила "Третя віце-міс Всесвіт 2010".

"Для мене сьогодні, цей захід скоріше за все можливість потанцювати, познайомитися і насправді спробувати, що таке бал. Тому що я завжди хотіла бути учасницею балу. Але навіть не думала, що мені випаде така честь стати його дебютанткою", - зазначила дівчина.

За словами Ганни, після того, як вона стала "Міс Україна-Всесвіт", у неї з'явилося багато знайомих серед заможних українців.

"Але не можу сказати, що від них завжди надходили пропозиції. Мені завжди було приємно спілкуватися з людьми, які займають певне положення в суспільстві. З ними дуже цікаво розмовляти, побачити світ їхніми очима", - сказала вона, підкресливши, що таке спілкування розвиває її особистість.

За дебютом Пославської з ложі театру спостерігав екс-міністр транспорту Микола Рудьковський.

"Так, я з ним знайома. Я дуже поважаю цю людину. Ціную наше спілкування. Він дуже галантний чоловік. І завжди дає дівчині відчути себе насамперед дівчиною. Але якихось особливих проявів з його боку не було", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський завжди дає відчути себе насамперед дівчиною - Ганна Пославська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі