середа, 25 вересня 2019 11:47

Розлучилась та рік не живе з чоловіком: Яну Соломко запідозрили в романі з американським співаком

Українська співачка 30-річна Яна Соломко, більш відома під ніком SOYANA, розвелась та вже рік не живе з чоловіком Олегом Солодуховим.

Про це повідомив сам екс-коханий зірки вітчизняним ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Соломко здивувала шанувальників неочікуваним рішенням

На сторінці в Instagram Соломко розмістила спільне фото з американським співаком Джейсоном Деруло. Виконавиця назвала чоловіка другом та привітала з днем народження.

Автор: @yana.solo
  Яну Соломко запідозрили у романі з американським співаком Джейсоном Деруло.
Яну Соломко запідозрили у романі з американським співаком Джейсоном Деруло.

Після спільного знімку Солодухов написав пост у Facebook, в якому розповів подробиці особистого життя з Яною.

"Як я розумію, "друзі" перестали бути таємницею. Офіційно. Щоб уникнути подальших питань і домислів, поспішаю повідомити - ми з Яною вже рік не живемо разом і офіційно в розлученні. Яні бажаю всього найкращого у всіх її починаннях. Але в цій шоу-бізнесової двіжушці я був зайвий. Щиро бажаю їй бути щасливою", - заявив екс-чоловік Соломко.

Співачка Яна Соломко та Олег Солодухов одружились у 2014 році в Домінікані. У пари є спільна донька Кіра. Виконавиця завжди спростовувала чутки про розлучення з чоловіком та наполягала на тому, що труднощі бувають у кожній сім'ї, але не привід для розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Розлучилась та рік не живе з чоловіком: Яну Соломко запідозрили в романі з американським співаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі