середа, 17 жовтня 2012 14:05

Російська акторка Нонна Гришаєва стала жертвою забудовників

Російська акторка Нонна Гришаєва стала жертвою забудовників
Актриса залишилася без будинку в Одесі Фото: ИТАР-ТАСС

Одна з найбільш затребуваних російських актрис Нонна Гришаєва виявилася жертвою забудовників. Актриса вклалася в будинок, який в результаті не добудували.

Популярна актриса Нонна Гришаєва завжди мріяла про власний будинок в рідній Одесі. Причому практично в усіх своїх інтерв'ю артистка нарікала, що її бажання ніяк не може здійснитися. І ось, коли мрія майже стала реальністю, стався такий неприємний інцидент.

Кілька років тому Нонні Гришаєвій зробили досить привабливу пропозицію, від якої, на свою біду, актриса не змогла відмовитися. Вона розраховувала на квартиру 65 квадратних метрів з дивовижним видом на море. Повна надій Нонна Гришаєва щосили почала облаштовувати своє нове сімейне гніздечко. Популярна актриса крупно вклалася в квартиру: зробила дорогущий євроремонт, купила меблі і навіть встановила кондиціонери. Коротше кажучи, артистка могла в'їхати в нове житло хоч в будь-який час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніколь Кідман продала свою квартиру за $16 млн

Однак час ішов, а власницею повноцінного житла Гришаєва не ставала. Почалися проблеми, а потім і зовсім з'ясувалося, що компанія-забудовник збанкрутувала і закінчити будівництво об'єкта попросту не може. Можна тільки уявити, як на цю новину відреагувала популярна актриса. Цікаво, що сама Гришаєва не коментує цю інформацію, а численні шанувальники з повагою приймають її рішення: навряд чи б кому захотілося ділитися з журналістами таким провалом.

Зараз ви читаєте новину «Російська акторка Нонна Гришаєва стала жертвою забудовників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі